Turiști cu mașina în Parc

Dacă imaginile cu mașinile pe plajă sunt frecvente, ceva mai rare sunt cele cu autoturismele parcate lângă operele lui Brâncuși. Doi turiști „dezorientați” au crezut că este în regulă să-și lase mașinile chiar la intrarea în parc. Șoferii, din Prahova și din București, au motivat faptul că GPS-ul i-a direcționat în acea zonă.

Din fericire, Poliția Locală a intervenit pentru eliberarea zonei. Scuza lor privind „dezorientarea” nu a fost acceptată, așa că turiștii au primit câte 500 de lei amendă pentru „parcarea” neregulamentară.

O altă intervenție inedită a Poliției Locale este legată de fântânie arteziene. Un cetățean „topit  de căldură” s-a răcorit cu o baie în centrul municipiului, în fântâna arteziană. Polițiștii locali l-au depistat în data de 18 iulie, pe bărbatul în vârstă de 46 ani, în timp ce se îmbăia în zona Victoria pietonal.

Acesta prezenta tulburări de comportament, fapt pentru care a fost transportat la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Gorj.

La controlul corporal efectuat asupra bărbatului, polițiștii locali au găsit un obiect tăietor-înțepător de mici dimensiuni.  Obiectul a fost ridicat în vederea confiscării, conform procedurilor legale în vigoare.