SliderSocialUltima ora

Agresat de propria soție

Mare scandal într-o familie din comuna Licurici. Un bărbat de 47 de ani a sunat la 112 și a sesizat faptul că a fost agresat chiar de către soția lui. În urma unor neînțelegeri, se pare că femeia nu a ezitat și și-a înjughiat consortul cu o lamă veche de cuțit.

La fața locului s-au deplasat de urgență oamenii legii, împreună cu o ambulanță care să-i îngrijească rana bărbatului. Din fericire însă, a fost doar o înțepătură superficială de aproximativ 2 centimetri.

Cadrele medicale de pe ambulanță i-au acordat îngrijirile necesare, dar bărbatul a refuat transportarea la spital. Totuși, nu a refuzat ordinul de protecție provizoriu.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru violență în familie, iar acum femeia nu mai are voie să se apropie de soțul său pentru o perioadă de 5 zile.

Cazurile în care bărbații sunt victimele violenței în familie nu sunt atât de dese precum cele în care femeile sunt agresate. Statisticile arată că în prima jumătate a anului trecut doar 4% din totalul ordinelor de protecție provizorii au fost emise împotriva femeilor.

Articole similare

Back to top button