PoliticaSliderUltima ora

Rujan, atac la Romanescu

Primarul Marcel Romanescu a fost luat în vizorul senatorului Cristinel Rujan. Cel din urmă a lansat un atac atât la modul de desfășurare al ședințelor Consiliului Local, cât și la lucrările din municipiu, care, mai mult stagnează.

Rujan spune că Romanescu ar trebui să organizee ședințele Conisliului Local în format fizic și să renunțe la întâlnirile online, pentru a putea fi dezbătute proiectele.

Totuși, edilul municipiului spune că nu are o sală îndeajuns de mare pentru toți participanții la o asemenea ședință, care ar fi în număr de 40.

Principalele atacuri ale senatorului social-democrat s-au referit la proiectele Târgu Jiu. Pe de o parte, edilul ar trebui să ia măsuri pentru accelerarea lucrărilor care, în prezent, mai mult stagnează. Pe de altă parte, Rujan acuză că studiul de fezabilitate pentru Casa de Cultură ar fi unul deficitar.

În replică, edilul contraatacă și spune că nu a avut niciodată susținerea lui Rujan nici măcar atunci când acesta ocupa funcția de Prefect. Senatorul ar fi atacat la vremea aceea hotărârile de Consiliu, blocându-i astfel proiectele.

Cristinel Rujan a fost Prefect  până în luna august a anului trecut când și-a dat demisia.

Articole similare

Back to top button