SliderSocialUltima ora

Crimă oribilă la Baia de Fier

Crimă oribilă azi-noapte în comuna Baia de Fier. O tânără de numai 19 ani a fost ucisă cu bestialitate de fostul iubit, care nu îi dădea pace de luni bune. Despărțirea a fost de neacceptat pentru făptașul în vârstă de 20 de ani. Rudele spun că era practic „vânată”, primind mai multe amenințări din partea lui. Fata a apelat și la poliție, însă degeaba.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru amenințare în luna mai, iar de atunci fata ar mai fi fost urmărită de agresor. Ultima plângere a fost depusă acum câteva zile. Poliția le-ar fi spus părinților că nu au ce să îi facă agresorului, decât dacă îl prind în fapt. Se pare că azi-noapte a și trecut la fapte.

Tatăl băiatului a fost cel care ar fi sunat la 112 și le-a spus oamenilor legii unde se află fiul său.

După miezul noții, Raimond a urmărit mașina în care Denisa se urcase, iar în jurul localităților Baia de Fier și Polovragi a fost o adevărată „cursă pentru supraviețuire”, care a durat aproximativ 20 de minute. Pe raza satului Cernădie făptașul a reușit să oprească autoturismul în care se afla victima, iar tânăra a încercat să fugă spre o altă mașină, dar agresorul a pus-o la pâmânt. Înarmat cu un briceag luat din portiera mașinii sale, Raimond a înjughiat-o de 3 ori în zona inimii.

Suspectul nu s-a mulțumit cu atât. Cât încă era în viață, a luat-o pe fată și a transportat-o în autoturismul său, dar nu ca să o ducă la spital. Direcția a fost municipiul Târgu Jiu, strada România Muncitoare, la locuința unei alte persoane. Acolo a parcat mașina pe care oamenii legii au găsit-o la scurt timp.

În interiorul autovehiculului polițiștii au găsit trupul fetei, dar din păcate neînsuflețit, întrucât decesul acesteia a survenit ulterior. Suspectul nu a declarat nimic anchetatorilor. Avocatul acestuia spune că făptașul este într-un șoc emoțional și probabil mâine va începe să și vorbească.

Denisa abia terminase liceul. Luase Bacalaureatul cu succes și își depusese dosarul la facultate pentru a urma studii economice.

Acum familia ei se pregătește de înmormântare.

Articole similare

Back to top button