SliderSocialUltima ora

Încă doi “cazati” in arestul IpJ Gorj

Inca doua paturi de la Centrul de Retinere si Arestare Preventiva au fost ocupate ieri de catre oamenii certati cu legea. 24 de ore au petrecut doi barbati, in varsta de 40, respectiv 28 de ani. Cei doi au savarsit diferite fapte ce reprezinta un pericol public, asadar au fost retinuti de oamenii legii si prezentati unitatii de Parchet competente cu propuneri legale.

Primul caz este de talharie, iar autorul – un tanar de 28 de ani. Se pare ca acesta nu a trecut peste o despartire, iar cand s-a intalnit la piscina cu fosta iubita a izbucnit cearta. Femeia, in varsta de 33 de ani, a sunat la 112 si a reclamat faptul ca in timp ce se afla la piscina, fostul prieten i-a luat telefonul mobil folosind acte de violenta.

La fata locului s-au deplasat oamenii legii care au intocmit dosar penal pentru talharie si au luat masura retinerii pentru 24 de ore a celui in cauza.

Un alt barbat, cel de 40 de ani, a petrecut noaptea in spatele gratiilor dupa ce l-a luat la bataie pe un cetatean cu 3 ani mai in varsta. Totul s-a petrecut in municipiul Motru. Politistii din localitate au efectuat cercetari la fata locului si au stabilit ca actele de violenta au fost exercitate pe fondul unui conflict spontan, asadar l-au si retinut pe agresorul motrean.

Ambii faptasi au fost prezentati astazi Parchetelor competente cu propuneri corespunzatoare, iar in cauza se vor continua cercetarile pentru infractiunile comise de cei doi barbati

Articole similare

Back to top button