SliderSocialUltima ora

Zeci de utilaje pe centură

Se lucrează sau nu la varianta ocolitoare a municipiului Târgu Jiu? Este o întrebare pe care mulți cetățeni o au pe buze, date fiind informațiile apărute în spațiul public și declarațiile autorităților. Pe o rețea de socializare au fost postate chiar ieri fotografii cu șantierul de la Târgu Jiu, dar văzut de sus.

De la înălțime au fost numărate 14 utilaje, alături de 20 de oameni și .. 42 de vaci. Mai în glume, mai în serios, constructorul a rămas mult în urma graficului de lucrări și au fost trase semnale de alarmă până la Ministerul Transporturilor. Totuși, Prefectul județului, Corneliu Răducan Morega, susține că  pe Varianta ocolitoare se află zeci de utilaje, fapt observat în urma unui control efectuat tot ieri.

39 de camioane ar fi fost la fața locului, iar reprezentantul executivului spune că a primit asigurări că săptămâna viitoare va crește atât numărul utilajelor cât și al muncitorilor de pe șantier.

Societatea care a câștigat licitația a fost amenințată și cu rezilierea contractului în cazul în care nu se pune la punct cu ritmul lucrărilor. Prefectul susține că firma va mai face angajări de personal și chiar va subcontracta lucrările, pentru a încerca să respecte termenul prevăzut în contract.

Articole similare

Back to top button