Incendiu la acoperișul unui bloc din Târgu Jiu

Pompierii au fost alertați în jurul prânzului cu privire la un incendiu izbucnit pe raza municipiului Târgu Jiu. 4 apeluri la 112 au fost inițiate de către persoanele care au văzut focul, iar martorii spun că de dimineață s-ar fi lucrat la izolația acoperișului blocului.

După ce constructorii au plecat, s-ar fi auzit trosnituri și imediat a apărut un fum gros.  Locatarii cartierului s-au speriat la vederea fumului, mai ales că la acea oră majoritatea se aflau în părculeț cu cei mici.

La fața locului au intervenit de urgență  2 autospeciale de lucru cu apa si spuma, o autoplatforma pentru lucru la înălțimi și un echipaj SMURD din cadrul Detasamentului de Pompieri Târgu Jiu. Echipajele au constatat ca incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 20-25 mp.

S-a intervenit rapid pentru localizarea și lichidarea incendiului în limitele gasite.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime și nu s-a impus evacuarea locatarilor. Cauza posibilă a incendiului o reprezintă focul deschis folosit în spații închise, cel mai probabil în urma unor lucrări de hidroizolatie care se efectuau la imobilul de pe strada 9 mai.