ActualitateSliderSocialUltima ora

Inconștiență pe drumurile din Gorj

Se pare că lucrurile nu se schimbă, iar a sfida legea a devenit un obicei. Autoritățile din județul nostru au întocmit încă 3 dosare penale din cauza nerespectării regulilor pe drumurile publice.

Mai exact, aseară, polițiștii din cadrul municipiului Târgu-Jiu au depistat în trafic un tânăr în vârstă de 22 de ani care conducea un autoturism pe strada Unirii, sub influența alcoolului. Acesta avea în aerul expirat o concentrație de 0,46 mg/l alcool pur.

Acum două seri, a mai fost depistat încă un bărbat în vârstă de 57 de ani, din comuna Stoina, în aceiași situație, dar cu o concentrație de 1,31 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză celor doi bărbați, li s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care se află sub influența băuturilor alcoolice.

Tot acum două seri, un bărbat în vârstă de 40 de ani din județul Mehedinți conducea un motociclu, pe raza localității Motru, fără permis de conducere pentru categoria din care face parte vehiculul. Polițiștii din cadrul municipiului, au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul, pe drumurile publice, de către o persoană care are permis necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul condus.

Deși suntem într-o evoluție continuă, o mare parte din populație nu vrea să conștientizeze repercusiunile acțiunilor ei.

Articole similare

Back to top button