SliderSocialUltima ora

35 de permise reținute în 24 de ore

Ieri, polițiștii rutieri au desfășurat acțiuni pentru combaterea conducerii autovehiculelor cu viteză peste limita legal admisă, pe majoritatea drumurilor din județul Gorj. 

În urma acestora, mai mulți șoferi au fost depistați în neregulă, iar unii dintre ei au fost lăsați pietoni din cauza vitezei excesive.

Astfel, polițiștii rutieri din tot județul au desfășurat acţiuni punctuale, în zonele și pe tronsoanele de drum cu risc rutier ridicat, pentru depistarea și sancționarea conducătorilor de autovehicule care depășesc limita legală de viteză. Totodată, oamenii legii au acționat pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică și reducerii numărului și consecințelor accidentelor rutiere grave.

Cu ocazia activităţilor desfăşurate, polițiștii au avut în vedere identificarea şi sancţionarea participanţilor la traficul rutier, care,  prin încălcarea normelor rutiere, creează riscuri pentru siguranţa tuturor categoriilor de participanţi la trafic.

Polițiștii au utilizat autospeciale și aparate radar pentru înregistrarea vitezei.

În cadrul acțiunilor au fost aplicate 126 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 51.000 lei, conform OUG 195/2002. Totodată, au fost reținute 35 de permise de conducere, din care 31 pentru depășirea regimului legal de viteză pe un anumit tronson de drum și  a fost retras un certificat de înmatriculare.

Acţiunile vor fi continuate în funcţie de evoluţia situaţiei operative.

Articole similare

Back to top button