SliderSocialUltima ora

ACCIDENT RUTIER LA BÂLTA

 

Aseara, un apel 112 a alertat autoritatile cu privire la un eveniment rutier soldat cu victime omenesti. Poliția Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată despre faptul că pe raza satului Bâlta, din comuna Runcu, a avut loc un accident rutier, iar mai multe prsoane necesită ajutor medical specializat.

Echipajele s-au deplasat de urgență la faţa locului. Cu această ocazie au stabilit faptul că vinovat ar fi un tânăr de 20 de ani, din Runcu. Se pare că în timp ce conducea un autoturism, pe drumul comunal din Bâlta, nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu un alt autoturism. Cel din urmă era condus regulamentar din sens opus, de un bărbat de 36 de ani, din comuna Runcu.

În urma impactului au rezultat patru victime, atât cei doi șoferi cât și pasagerii. Toți au fost transportați cu ambulanța la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto nu au fost testați cu aparatul etilotest din cauza stării de sănătate în care se aflau, fiindu-le recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă

Articole similare

Back to top button