SliderSocialUltima ora

Accident mortal: 5 victime

Duminică în jurul prânzului un apel 112 a alertat autoritățile cu privire la un grav accident petrecut pe raza comunei Polovragi, la limita cu județul Vâlcea. Două autovehicule au fost implicate, iar în fiecare dintre ele se aflau câte 4 persoane. La fața locului au ajuns de urgență două echipaje pentru descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul ISU Gorj, 6 ambulanțe și 3 echipaje ISU Vâlcea.

5 victime au rezultat în urma impactului. Trei bărbați cu vârste cuprinde între 18 și 35 de ani au fost grav răniți, împreună cu o femeie de 64 de ani dar și un copil de numai 4 anișori.

Din păcate, la sosirea echipajelor de intervenție bărbatul în vârstă de 35 de ani nu prezenta semne vitale. În ciuda eforturilor depuse de către personalul medical a fost constatat decesul.

În urma multiplelor traumatisme suferite, pentru copilul în vârstă de 4 ani a fost solicitat elicopterul SMURD.

Se pare că vinovat ar fi un tânăr de 22 de ani, din comuna Alimpești. În timp ce conducea către orașul Horezu, la plecarea de pe loc dintr-o parcare situată pe partea dreaptă a direcției sale de deplasare, nu s-a asigurat și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 18 ani, din comuna Slătioara, care se deplasa în aceeași direcție.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Articole similare

Back to top button