ActualitateSliderSport

Groapa de gunoi – ultimele pregătiri

Groapa de Gunoi din municipiul Târgu-Jiu și-ar putea relua activitatea la începutul lunii iulie. Autoritățile spun că societatea s-a pus la punct în privința neconformităților legate de miros, iar dacă în urma verificărilor se va constata că totul este în regulă suspendarea va fi ridicată.

Garda de Mediu Gorj va fi cea care va merge în control chiar săptămâna viitoare. Comisarii vor verifica dacă măsurile dispuse au fost duse la îndeplinire, dat fiind faptul că instalația de ardere a gazelor a fost finalizată.

Dacă totul va fi în regulă, cel târziu la începutul lui iulie Depozitul de Deșeuri și-ar putea relua activitatea. Garda de Mediu speră că nu vor mai fi aduse gunoaie din alte județe, pentru a nu reveni la problema inițială.

Remintim faptul că Groapa de Gunoi a fost închisă pentru șase luni, perioadă pentru care a fost suspendată autorizația de mediu de către APM Gorj. Totodată, a fost acordat un termen de 11 săptămâni luna martie a acestui an pentru instalarea aparaturii necesare combaterii desconfortului olfactiv.

 

 

 

Articole similare

Back to top button