SliderSportUltima ora

Gorjeanul Andrei Dragu la Botosani!

 

Echipa patronată de Nicolae Sarcina , i-au oferit o nouă înțelegere pentru jucatorul de 21 de ani Andrei Dragu insa nu a acceptat oferta gorjeniilor . Probabil că Viitorul Pandurii a urmărit semnarea unui alt contract pentru a obține bani, în vară, de pe urma lui, doar că fotbalistul a vrut să își decidă singur viitorul, fără să depindă de acordul actualei echipe. Andrei Dragu nu va mai continua la Viitorul Pandurii și după acest campionat de Liga 2. Unul dintre cei mai buni tineri din divizia a doua a fost vizat de mai multe cluburi, dar în cele din urmă a dat curs unei propuneri din Liga 1. Conform Liga2.ro au aflat că jucătorul și FC Botoșani s-au înțeles. Andrei Dragu avea clauză de un milion de euro, dar FC Botoșani l-a luat din postura jucătorului aflat în ultimele șase luni iar contractul a fost deja semnat! După o serie de negocieri și un acord verbal al lui Dragu, în cele din urmă s-au parafat și actele între cele două părți. N ăscut în Târgu Jiu, Fost junior al echipei Pandurii Târgu Jiu, unde a făcut primii paşi în fotbal. Andrei Dragu a evoluat în 30 de meciuri pentru Viitorul Pandurii în acest sezon și a marcat trei goluri. Fotbalistul de bandă joacă pentru Viitorul Pandurii de la începutul lui 2018, când a fost luat de la Luceafărul Oradea. Cei de la Viitorul Târgu Jiu l-au convins până acum pe fundașul dreapta Alin Buleică (30 ani) să rămână în continuare la Târgu Jiu.

Alin Buleică a anunţat că și-a prelungit contractul cu ACS Viitorul Târgu Jiu. Jucătorul adus sezonul trecut de la Turris, după ce echipa s-a desfiinţat, speră ca noua sa echipă să se bată și în noul sezon la play-off.

 „Am semnat prelungirea contractului cu încă două sezoane. Mă bucur că am ajuns la o înțelegere și că o să am continuitate la Viitorul Târgu Jiu. Sper să mai vină jucători, să facem o echipă bună și să ne batem și în acest sezon la play-off si, de ce, nu la promovare!”, a spus Alin Buleică, pentru liga2.ro.

Alin Buleică  a jucat 11 meciuri pentru Turris Oltul și tot 11 jocuri pentru ACS Viitorul Târgu Jiu. După ce echipa din Teleorman s-a desființat în pauza de iarnă. Până acum, Viitorul Pandurii a pierdut mai mulți jucători importanți. În afară de Andrei Dragu, de la gorjeni au mai plecat Marius Cioiu, care s-a înțeles cu Academica Clinceni, Darius Buia, prezentat la Petrolul, Andrei Sin, la echipa  Academica Clinceni si Denis Rusu a fost prezent la reunirea a Universității Craiova.

Articole similare

Back to top button