Keinus Bunga, dezamăgit de Pandurii Târgu Jiu

Printre cei patru jucatori straini care au parasit deja echipa Pandurii Targu Jiu, se numara si mijlocasul Keinus Bunga, cel care isi exprima suferinta si disperarea. A  fost nevoit sa paraseasca  clubul pentru ca i s-au promis bani si nu a primit nici macar un salariu.

Fost Pandur, belgianul in varsta de 23 de ani Keinus Bunga, are motive de bucurie, fiindcă a prins cel mai important contract al carierei: a semnat cu ocupanta locului 7 din prima ligă a campionatului din Luxemburg, FC Wooltz 71 (sau FC Wiltz 71). Mijlocașul Keinus Bunga, adus vara trecută de Pandurii Târgu Jiu, de la FC Erpeldange 72 (Liga 3 din Luxemburg). Belgianul a plecat cu un gust amar din Oltenia dezvăluia, la începutul lunii mai, pentru Liga2.ro, patimile prin care a trecut la Pandurii.

 

”Sunt dezamăgit de modul de viață de aici, de cum am trăit și cum am fost tratat! Nu am fugit, doar că nu mai puteam trăi fără bani! Nu aveam alimentație bună și am slăbit mai multe kilograme din această cauză! Acest club e ca o dictatură: nu plătesc jucătorii, nu le dau mâncare corespunzătoare, dar are pretenția ca noi să fim eficienți pe teren. Trebuie un minimum de respect. Nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut eu la Pandurii”, declarase, Keinus Bunga, pe 5 mai 2021.

 

A bifat in 19 partide din Liga 2 din România, dintre care 13 ca titular, dar, după eșecul drastic suferit de Pandurii la Recea, scor 0-5 pe 3 aprilie, a decis să părăsească România și să se întoarcă acasă. Fosta echipă a lui Keinus Bunga, Pandurii, se va reuni la data de 28 iunie și încă mai speră să joace în Liga 2, deși a retrogradat, iar FRF intenționează ca noul sezon să fie format din 20 de echipe.