Tentativă de viol – alarmă falsă

Apelul disperat al unui cetățean din Târgu Jiu a pus pe jar oamenii legii. Acesta a anunțat prin serviciul 112 faptul că soția sa a fost victima unei tentative de viol. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii și au început cercetările.

Ulterior, au stabilit că potențialul făptuitor este un bărbat de 50 de ani, tot din Târgu Jiu, care a și exercitat acte de violență asupra femeii de 65 de ani. Agresorul locuiește în aceeași curte cu victima, așadar nu i-a fost greu să se întâlnească cu biata femeie.

Se pare că după actele de violență, bărbatul a și fugit, undeva spre zona râului Amaradia, iar echipajele au pornit pe urmele lui. Mai multe mașini de poliție au fost văzute trecând în viteză prin oraș, iar în cele din urmă bărbatul a fost prins.

Acesta a fost identificat pe strada Ghiocelului și a fost condus la sediul Poliției pentru audieri.

Totuși se pare că tentativa de viol a fost o alarmă falsă. Soția celui care a alertat autoritățile a negat faptul că ar fi fost victima vreunei infracțiuni la viața sexuală și nu a dorit să formuleze plângere penală împotriva bărbatului.

Bărbatul nu a scăpat însă de dosar penalAcesta este cercetat acum sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.