PoliticaSliderSportUltima ora

Călinoiu neagă acuzațiile lui Condescu

La mai bine de 8 ani de când acesta a fost reținut pentru 24 de ore, Marin Condescu a declarat în emisiunea Talk Show de la Gorj TV, difuzata săptamana trecută că știa toți pașii care urmau a fi făcuți privind arestarea sa. Chiar a relatat cum că cel care l-a informat că va fi reținut a fost Florin Cârciumaru care atunci ocupa funcția de primar al municipiului Târgu Jiu.

”Totul s-a întâmplat în birou la Călinoiu. La el s-a decis arestarea mea” mai spunea acesta. Pentru el, acel episod a fost unul favorabil care l-a făcut să-și dea seama de cine îi este aproape și cine nu. Condescu spune că i-a iertat pe toți care i-au vrut răul.

De asemenea, acesta a mai spus că mai multă lume știa de faptul că o să fie arestat. Aflat la un botez în acea perioadă, un deputat l-a anunțat pasul care urma să aibă loc.

În replică, Ion Călinoiu recunoaște că nu şi-l dorea pe Condescu la echipa de fotbal, dar neagă ferm acuzațiile acestuia. Mai mult, spune că Florin Cârciumaru vrea să-l scoată ţap ispăşitor. Fostul președinte al Consiliului Județean Gorj neagă că ar fi pus la cale sau că ar fi primit vreo sarcină de undeva ca să fie arestat fostul lider al FNME și președinte al Clubului Pandurii. Ion Călinoiu spune că sunt aiureli declarațiile făcute de Marin Condescu la postul Gorj tv.

Condescu a cunoscut o ascensiune in anii 90, odata cu dezvoltarea sindicatelor miniere in Romania, dar acesta va deveni celebru dupa ce, cu ajutorul lui, echipa de fotbal Pandurii Targu Jiu a renascut din cenușă.

Articole similare

Back to top button