ActualitateSliderSocial

Când încep Zilele Școlii Populare de Artă

Este o săptămână plină de evenimente la Școala Populară de Arte din municipiul Târgu Jiu.

Elevii instituției susținuți de profesorii coordonatori vor pregăti o serie de spectacole și expoziții prin care vor fi evidențiate emoțiile și trăirile lor.

Aceștia au așteptat mult timp ca evenimentele să renască și asta pentru că, anul trecut, din cauza pandemiei de coronavirus, toate evenimentele au fost sistate, iar cei mici nu au putut să-și arate talentul și pregătirea în fața celor dragi.

Este o tradiție la Școala Populară de Arte în care an de an, în luna iunie, cursanții instituției alături de profesorii coordonatori, pregătesc o serie de spectacole și expoziții, descoperind, prin participarea la aceste acțiuni, cum să-și depășească temerile, emoțiile și timiditatea.

Datorită acestor evenimente, cei mici și nu numai, au învățat cum să gestioneze situațiile stresante și au descoperit încrederea și ușurința de a vorbi în public.

De asemenea, reprezentanții Școlii Populare de Artă din Târgu Jiu au transmis că vor avea loc vernisajul expoziției de artă populară cu obiecte realizate de elevii și instructorii instituției.

Într-un calendar de evenimente ce va fi pus la dispoziția celor doritori, vor putea fi observate acțiunile care vor avea loc în fiecare zi.

Începând de marți, 15 iunie, Teatrul de Vară va găzdui o expoziție cu lucrări ale meșterilor populari, va exista și un spectacol de folclor susținut de cursanții claselor de canto muzica populara.

De asemenea, miercuri de la ora 18:00 va fi prezentat pe scena Teatrului de Vară un spectacol de muzica usoara, balet si dans modern. Joi, la ora 11:00 va avea loc un eveniment de exceptie, fiind sustinut de cursantii claselor de pian si vioara.

Din 31 august 2020, s-a luat decizia ca Școala Populară de Artă Târgu Jiu să poarte numele sculptorului „Constantin Brâncuși”.

 

Articole similare

Back to top button