ActualitateSliderSocial

Plouă tot weekendul

Va ploua tot weekendul în județul Gorj.

A fost emisă chiar o avertizare de cod galben de furtuni și precipitații în majoritatea zonelor din Oltenia. Este prins și Gorjul sub această informare de ploi.

Așadar, sfârșitul săptămânii nu se anunță a fi unul liniștit și asta din cauza precipitațiilor considerabile care vor cădea în a doua parte a zilelor de sâmbătă și duminică.

În Târgu-Jiu, sâmbătă, maxima zilei va atinge 27 de grade, iar minima serii va fi 14 grade. Soarele va încerca să-și facă simțită prezenta, dar norii ploioși vor estompa razele acestuia, iar precipitațiile vor cădea cu putere.

La fel va fi și duminică, atunci când cerul va fi însorit în prima parte a zilei, urmând să pună stăpânire peste oraș ploile. Minima zilei va fi de 13 grade, iar maxima va urca până la 26 de grade.

Mâine, soarele își va face simțită prezența și în Motru, dar odată cu acesta vor veni și ploile. Maxima zilei va fi de 26 de grade Celsius, iar minima de 12. Duminică maxima zilei va atinge 26 de grade, iar pe seară minima va ajunge la 14 grade.

În Bumbești-Jiu, mâine vor fi 23 de grade pe zi, iar seara, minima va coborî la 11 grade. Ploile nu vor dispărea nici din această localitate. În ziua de duminică, termometrele vor arăta și aici 26 de grade, iar seara vor fi 15 grade.

În Novaci, vremea va fi la fel de ploioasă ca în restul zonelor. Maximele vor urca la 26 de grade iar minimele vor coborî la 15 grade.

În Rovinari, sâmbătă maxima va avea 24 de grade și cerulva fi partial noros. Însă, duminică aici se anunță temperaturi de până la 27 de grade, minima serii fiind de 16 grade.

 

 

 

Articole similare

Back to top button