ActualitateSliderSocial

Se încălzește vremea

Deși precipitațiile nu vor părăsi în totalitate județul Gorj, vremea se va încălzi vineri și pare că vara își intră în drepturi încetul cu încetul.

Soarele va străluci, iar temperaturile vor urca până la 30 de grade Celsius, spre după-amiază norii vor reapărea și vor începe scurtele ploi de vară.

În Târgu Jiu, vremea va fi călduroasă în prima parte a zilei, iar maxima zilei se va ridica până la 28 de grade Celsius.

Vor exista 60% șanse de precipitații, iar pe timpul nopții temperaturile nu vor crește mai mult de 14 grade.

În Motru, se anunță ploi pe timpul zilei, dar asta nu va împiedica soarele să apară pe cer, iar temperatura se va ridica până la 26 de grade, ceea ce înseamnă că este mult mai cald decât astăzi.

Noaptea, cerul va fi noros, minima fiind de 14 grade Celsius.

În Bumbești-Jiu, temperaturile nu vor reuși să treacă de 24 de grade Celsius, iar în mare parte a zilei, cerul rămâne parțial noros, iar minima va fi de 12 grade.

În Novaci, există peste 60% sanse de precipitații, iar temperaturile pe timpul nopții nu vor urca mai mult de 12 grade Celsius. În timpul zilei, soarele va străluci cu putere în prima parte a zilei, iar în a doua parte a zilei cerul va fi noros, vântul va bate, iar temperaturile maxime vor ajunge doar până la 23 de grade Celsius.

În Rovinari, maxima zilei va fi cald și frumos până când, și aici vor veni ploile. Maxima zilei va fi de 26 de grade, iar minima de 14 grade.

Noaptea, cerul va fi parțial noros, aversele ușoare, iar maxima va urca până la 14

Articole similare

Back to top button