ActualitateSliderSport

Alexandru Băican rămâne în Gorj!

Viitorul Pandurii Tg. Jiu  a încheiat sezonul regular din Liga 2 pe locul 8, iar în play/out s-a clasat pe locul 2 în grupa B (41 de puncte acumulate în tot campionatul, sezonul regular plus play/out).

Viitorul Pandurii va suferi multe schimbări la nivelul lotului, comparativ cu sezonul trecut de Liga 2. Fundașul de 22 de ani, Alexandru Băican, a jucat în 23 de partide sezonul trecut, dintre care 20 în Liga 2 și trei în Cupa României.

Jucătorul echipei ACS Viitorul Târgu Jiu, Alexandru Băican, consideră că formaţia pentru care evoluează are şanse de a se lupta la promovare. Echipa a rămas în această vară fără cei mai importanţi jucători dar Băican a confirmat că rămâne la Târgu Jiu şi în noul sezon.

 ”Avem o echipă bună şi putem fi o candidată la promovare. Va fi însă un campionat greu la Liga a 2-a cu multe echipe bune. Sezonul trecut a fost unul bun, dar puteam mai mult și meritam să fim în play-off. A fost un accident că nu am prins primele șase locuri, după ce aproape tot sezonul regulat am fost în zona locurilor de play-off”, a declarat Alexandru Băican, citat de Sportul Sălăjean.

ACS Viitorul Târgu Jiu va suferi multe modificări la nivelul lotului, comparativ cu sezonul recent încheiat din Liga 2. Mulți dintre tinerii jucători au semnat contracte cu echipe de Liga 1 însă nu este şi cazul lui Alexandru Băican pentru că deocamdată nu are oferte.

Apărătorul a declarat că va continua să joace  la ACS Viitorul . Băican a ajuns la ACS Viitorul în vara lui 2019, fiind adus ca majoritatea jucătorilor din lotul de atunci de la Luceafărul Oradea. Noul  sezon al Ligii 2, ediția 2021/2022, va începe la data de 31 iulie 2021.

 

Articole similare

Back to top button