ActualitateSliderSocial

Nu scăpăm de ploi

Nu scăpăm de ploi în Gorj. Cerul va fi noros în continuare în județ, iar precipitațiile vor cădea considerabil.

Deși în prima parte a zilei soarele va fi prezent pe cer, iar temperaturile vor urca până la 27 de grade Celsius, după-amiază norii vor reapărea și vor începe și ploile.

Vor fi ploi de vară, scurte și vor exista peste 50% șanse de precipitații.

În Târgu Jiu, vremea se va păstra călduroasă în prima parte a zilei, cerul va fi înnorat, iar maxima zilei se va ridica până la 26 de grade Celsius.

Vor exista 60% șanse de precipitații, iar pe timpul nopții temperaturile nu vor crește mai mult de 14 grade.

În Motru, se anunță furtună pe timpul zilei, probabilitatea existenței unor descărcări electrice fiind de peste 35%, iar șansele de precipitații fiind de 60%.

Noaptea, cerul va fi noros, minima fiind de 13 grade Celsius. În timpul zilei, joi, la Motru, temperatura va fi mai scăzută față de cea de azi, urcând doar până la 25 de grade.

În Bumbești-Jiu, în această noapte, cerul rămâne parțial noros, iar minima va fi de 12 grade. Joi, maxima zilei va avea temperatura de 22 de grade, iar șansa ca precipitațiile să apară va fi de până la 35%.

În Novaci, există peste 60% sanse de precipitații, iar temperaturile pe timpul nopții nu vor urca mai mult de 12 grade Celsius. În timpul zilei, cerul va fi noros, vântul va bate, iar temperaturile maxime vor ajunge doar până la 22 de grade Celsius.

În Rovinari, maxima zilei va fi de 26 de grade, iar minima de 14 grade. Precipitațiile își vor face simțită prezența și aici. Noaptea, cerul va fi parțial noros, aversele ușoare, iar maxima va urca până la 14 grade.

Articole similare

Back to top button