ActualitateSliderSocial

Vreme înnorată în Gorj

Cer noros în continuare în județul Gorj.

În majoritatea zonelor din județ, precipitațiile își vor face simțită prezența și maximele temperaturilor pe timpul zilei, nu vor depăși 27 de grade Celsius.

Așadar, în Târgu Jiu, vremea se va păstra călduroasă, dar cerul va fi înnorat, iar maxima zilei se va ridica până la 27 de grade Celsius.

Vor exista 51% șanse de precipitații, iar pe timpul nopții temperaturile nu vor crește mai mult de 14 grade.

În Motru, se anunță furtună pe timpul zilei, probabilitatea existenței unor descărcări electrice fiind de peste 30%, iar șansele de precipitații fiind de 51%.

Noaptea, cerul va fi noros, minima fiind de 12 grade Celsius. În timpul zilei, miercuri, la Motru, temperatura va urca până la 26 de grade.

În Bumbești-Jiu, în această noapte, cerul rămâne parțial noros, iar minima va fi de 12 grade. Miercuri, maxima zilei va avea temperatura de 22 de grade, iar precipitațiile vor cădea în cantități mari, șansele ca ploaia să cadă fiind de peste 60%.

În Novaci, precipitațiile își vor face și aici simțită prezența, iar temperaturile pe timpul nopții nu vor urca mai mult de 12 grade Celsius. În timpul zilei, cerul va fi noros, vântul va bate, iar temperaturile maxime vor ajunge doar până la 23 de grade Celsius.

În Rovinari, maxima zilei va fi de 27 de grade, iar minima de 11 grade. Precipitațiile își vor face simțită prezența și aici. Noaptea,  cerul va fi parțial noros, aversele ușoare, iar maxima va urca până la 14 grade.

Articole similare

Back to top button