”Probabil domnul Miruță nu face față”

”Probabil domnul Miruță nu face față” Este declarația făcută de Florin Papuc, președintele filialei USR PLUS din comuna Bălești care își dorește să devină președintele filialei formațiunii politice de la nivelul județului Gorj. Acesta consideră că de când Radu Miruță a devenit deputat, nu mai are timp să țină legătura cu cei din teritoriu.

Florin Papuc este și consilier local în comuna Bălești și este cunoscut pentru cât de vocal este și cât de mult își dorește o schimbare la nivelul localității din care face parte acesta, dar și în județul Gorj.

Papuc mai spune că are intenția să candideze la președinția filialei USR PLUS Gorj la alegerile care vor avea loc la sfârșitul lunii iunie, pentru ca, în Gorj, USR PLUS să aibă o identitate proprie mult mai pronunțată.

Acesta susține că după finalizarea alegerilor parlamentare, partidul și toate obiectivele pe care aceștia le aveau în plan nu au mai fost atât de vizibile tocmai pentru că nu a mai existat implicare.

”În momentul de față pot spune că relația USR Gorj cu președinții din teritoriu nu mai există.” , mai afirmă acesta.

Florin Papuc consideră că este nevoie de o reîmprospătare in USR Gorj, dar este nevoie și de un alt birou județean care să aibă niste obiective clare și precise.

Liderul USR Bălești susține că nu-l vede vinovat de această neimplicare pe Radu Miruță, actualul președinte al USR PLUS Gorj, ci doar consideră că de când a devenit deputat nu mai face față acestei funcții de președinte de partid și asta pentru că în ultimul timp nu a mai ținut legătura cu cei din conducerea filialelor din județ.

Acesta susține că majoritatea persoanelor care fac parte din instituțiile publice nu au o viziune ca a celor din USR și tocmai de aceea trebuie făcute schimbări.

Pe data de 25 iunie va avea loc un scrutin intern pentru alegerea structurii de conducere a USR Gorj. Primul care și-a anunțat candidatura pentru funcția de președinte a fost liderul USR Bălești, Florin Papuc.