Debut de foc la minifotbal

Federația de Minifotbal din România a reluat competițiile de minifotbal, după o pauză de aproape 2 ani. Supercupa României a avut loc în weekend-ul recent încheiat la Oradea. 48 de echipe au fost la start, printre care și ACS Exclusive, campioana locală de la Târgu Jiu.

Băieții pregătiți de Bogdan Horhoianu au fost repartizați în grupa F a competiției, alături de echipa gazdă, AEK Oradea și de Spartanii Rm-Vâlcea. Primul meci a fost cel mai important, gorjenii reușind să treacă de Spartanii, după executarea loviturilor de la 7 metri, 2-2 în timp regulamentar. De pe locul 2 în grupă, ACS Exclusive a primit un adversar extrem de puternic în prima fază eliminatorie, Borussia Hermannstadt Sibiu. Pentru ACS Exclusive, aflată la prima participare la o competiție de o asemenea anvergură, accederea între primele 32 de echipe din țară reprezintă un rezultat onorabil. Cu un lot ceva mai „numeros” la viitoarele turnee, echipa lui Bogdan Horhoianu poate spera, cu siguranță, la prezența într-o fază mai superioară a competiției.

Competiția de la Oradea, prima oficială organizată de Federația de Minifotbal din România după o pauză de aproape 2 ani, a fost câștigată de campioana națională en-titre, Nova Vita Târgu Mureș. Primele 15 clasate de la Oradea au obținut calificarea la Campionatul Național, competiția „regină” a minifotbalului românesc, ce va avea loc între 1 și 3 iulie la Râmnicu-Vâlcea.