Final de sezon pentru junioarele handbaliste

Echipa de junioare 3 a Clubului Sportiv Municipal Târgu Jiu a pierdut şi ultimul meci disputat la turneul final de la Reşiţa, dar, cutoate acestea s-a clasat pe locul şase în clasamentul final al Turneului Final de la Reşiţa.

Junioarele 3 ale CSM Târgu Jiu sunt pregătite de antrenorul Andrei Enache și au încheiat un sezon extraordinar, la finalul căruia a reuşit participarea la Turneul Final al Campionatului Naţional și s-a clasat pe locul șase la nivel național.

Având parte de o grupă dificilă, în care s-a aflat şi campioana naţională, CSM Bucureşti, tânăra echipă din Târgu Jiu nu a reuşit decât o victorie în faza grupelor.

Gorjencele s-au impus cu scorul de 34-31 în meciul cu CSM Slatina, după care au pierdut, scor  21-37 cu CSS 6 Bcureşti şi 19-47 cu CSM Bucureşti.  Pentru junioarele pregătite de Andrei Enache, acestea au fost primele înfrângeri din acest sezon, după un parcurs extraordinar în campionat.

De asemenea, Andrei Enache mai spune căau existat emoții mari având în vedere această competiție importantă.

Primul joc a fost pierdut în faţa unei echipe cu tradiţie la acest nivel de junioare, CSS 6 Bucureşti, o formație cu multe jucătoare care au reuşit să obţină deja un titlu naţional, la junioare 4, în sezonul trecut.  Şi următorul meci din grupă a fost pierdut în faţa CSM Bucureşti, echipă care a câştigat finala şi a devenit campioană naţională în acest sezon.

Acum, tinerele handbaliste se pregătesc de o vacanță binemeritată.

La doar doi ani de la înființarea  Clubului Sportiv Municipal Târgu Jiu , echipa de junioare 3 a CSM Târgu Jiu a încheiat mai mult decât onorabil acest sezon, reușind să ocupe locul 6 la nivel național.