PoliticaSliderUltima ora

Candidatul USR acuză BLAT!

Se fac ultimele pregătiri dinaintea începerii campaniei electorale de la Bumbești-Pițic. Partidele își lansează candidații, unii se răzgândesc, iar alții încep deja cu acuzele la adresa celorlalți. Este cazul lui Claudiu Golu, cel care va încerca să câștige fotoliul de edil din partea USR.

În prezent consilier local, Golu spune că s-a hotărât să candideze pentru a se implica mai mult în comunitatea de la Bumbești Pițic, fiind vorba despre mai multe nereguli care trebuie rezolvate. Șeful de partid, deputatul Radu Miruță, spune că Claudiu Golu este „vocea cetățenilor” și „persoana care are curaj să spună lucrurilor pe nume”.

Se pare că Golu deja a început cu acuzele, în ciuda faptului că bătălia electorală nu a avut încă startul. Candidatul spune că la Primăria din Bumbești-Pițic deja s-au făcut aranjamentele și acuză PNL și PSD de blat. Conform spuselor sale, social-democrații și-au lansat un „candidat slab” pentru ca liberala Irina Cojocaru să câștige alegerile, iar Florin Martescu să fie viceprimar.

La alegerea actualului viceprimar, un consilier PSD a avut votul decisiv, așadar, partidul de stânga trebui să își primească răsplata pentru susținerea consilierului liberal.

Claudiu Golu a mai candidat și în toamnă însă a obținut doar 6 voturi, reprezentând doar 0,46%. Deși pe 27 septembrie au fost 5 candidați, se pare că de această dată încă 2 s-au alăturat bătăliei din 27 iunie.

Articole similare

Back to top button