ActualitateSliderSocial

”Vreau să vadă Alimpeștiul ce a pierdut”

”Vreau sa vada Alimpestiul ce a pierdut”. Este declaratia lui Leonida Belgher, candidatul din partea Partidului Ecologist Roman pentru fotoliul de primar al comunei Bumbesti Pitic. Acesta spune ca se va lupta pentru drepturile locuitorilor din localitate si isi doreste sa creeze cat mai multe locuri de munca.

Leonida Belgher vrea să devină primarul comunei Bumbești Pițic. Acesta este candidatul din partea Partidului Ecologist Român și își dorește să câștige alegerile care vor avea loc pe 27 iunie.

Acesta susține că nu își dorea cu ardoare să intre în această bătălie pentru fotoliul de primar al comunei, însă, mai multe situații care au avut loc în localitatea pentru care se zbate, l-au determinat să candideze.

Belgher mai spune că dacă nu a putut Alimpeștiul să se bucure de realizările sale ca primar, pentru că nu l-au votat, comuna Bumbești Pițic, este o șansă pentru acesta să reușească să schimbe ceva după mai bine de 30 de ani de încercări.

Dacă va câștiga fotoliul de primar al comunei Bumbești Pițic, acesta spune că principalele sale obiective sunt să realizeze cât mai multe locuri d muncă pentru ca tinerii să nu mai fie nevoiți să plece de pe meleagurile natale.

Campania electorală va dura două săptămâni, fiind vorba de alegeri parţiale.  Belgher a mai candidat de trei ori, dar fără succes, la funcţia de primar al comunei sale natale, Alimpeşti, fiind ales doar consilier local.

Postul de primar al comunei Bumbești Pițic a rămas vacant după ce Miky Nioață, cel care a câștigat alegerile a fost condamnat la o pedeapsă privativă de libertate pentru fraudă cu fonduri europene.

https://youtu.be/K_v82O7rxDA

Articole similare

Back to top button