ActualitateSliderUltima ora

Relație deschisă manager-pacienți la SJU

Intențiile și proiectele managerului Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, Dumitru Vienescu încep să se concretizeze.

După un interimat în care Vienescu fusese destul de criticat, se pare că postul definitiv l-a ambiționat și încetul cu încetul ideile susținute în cadrul concursului care i-a oferit statutul de manager prind contur.

Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu vine în rândul spitalelor mari și moderne. Platforma de programări online la cabinetele din Ambulatoriu a devenit funcțională. Astfel, gorjenii care își doresc să meargă la un control medical nu mai sunt nevoiți să se deplaseze fizic la spital pentru a-și face programare ci pot apela direct la platformă.

Sistemul a fost implementat de foarte puțin timp, însă există câteva secții unde încă nu se pot face programări până când nu vor fi actualizate în platformă cele existente, pentru a se evita suprapunerile.

O altă noutate ar fi faptul că pacienții Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu îi pot transmite managerul unității medicale, Dumitru Vienescu, nemulțumirile pe care le au direct pe Whatsapp la numărul de telefon 0752.142.983 în intervalul orar: luni – joi 08:00-16:00, vineri 08:00 – 12:00 .

Conform managerului SJU oamenii au apelat la această modalitate – mesaj Whatsapp, fiind semnalate câteva probleme, care ulterior au fost soluționate.

La nivelul SJU anul acesta vor fi reabilitate trei secții Medicală 1, Gastroenterologie și Neonatologie din bani proveniți de la Consiliul Județean.

Articole similare

Back to top button