ActualitateSliderUltima ora

Atelierele Bucuriei la Școala nr. 8

Cum mâine copiii din întreaga lume își sărbătoresc ziua, Școala Gimnazială „Constantin Săvoiu”  a ales ca și în acest an sărbătoarea să nu rămână nemarcată.

Astfel, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, Școala Gimnazială nr. 8 din Târgu Jiu a organizat o serie de evenimente inedite adresate școlarilor instituției.

Manifestările organizate cu acest prilej au fost variate și au inclus diferite ateliere: pictură, dans, muzică, scenete și multe altele.

Programul artistic s-a desfășurat în curtea interioară, fiecare atelier având un spațiu bine delimitat, pentru ca toate măsurile de distanțare în vigoare să fie respectate.

Picturile, desenele, machetele și toate creațiile artistice au fost realizate strict de elevi sub atenta îndrumare a profesorilor.

Cântecul și dansul au întreținut permanent o atmosferă plină de bucurie și entuziasm. În încheiere, o elevă a Școlii Gimnaziale „Constantin Săvoiu” a interpretat un cântec, îmbrăcată în port popular, iar colegii au încins o horă.

Mâine, de 1 Iunie, elevii și profesorii vor avea zi liberă pentru a putea petrece Ziua Internațională a Copilului în cel mai frumos mod.

Articole similare

Back to top button