ActualitateSliderSocialUltima ora

Soare la sfârșitul săptămânii

 

Weekendul acesta vremea în județul Gorj se anunță deosebit de caldă, atât sâmbătă cât și duminică.

Cerul va fi variabil, cu vânt slab și moderat.

În Târgu-Jiu, la noapte minima va fi de 11 grade, însă mâine, soarele va apărea, maxima zilei va ajunge la 22 de grade, iar minima serii va ajunge la 11 grade. Duminică, vântul va atinge viteza de 13 km/h iar maxima zilei va urca până la 21 de grade. Pe seară, minima va coborî până la 11 grade.

Și în Motru, noaptea se anunță senină. Maxima zilei de mâine va fi de 22 de grade, iar minima serii va ajunge la 11 grade. Duminică, temperaturile calde se vor resimți cu ușoare adieri de vânt. Maxima va urca până la 22 de grade, iar minima va coborî până la 11 grade.

În Bumbești-Jiu, în această noapte, cerul rămâne parțial noros, iar minima va fi de 11 grade. Sâmbătă, maxima zilei va avea 22 de grade și minima 12 grade. Duminică, șansele de precipitații vor fi de 35%, iar maxima nu va depăși 22 de grade.

În Novaci, precipitațiile se vor opri, iar cerul va rămâne senin. Sâmbătă temperaturile maxime vor fi de 22 de grade, iar minimele de 11 grade. Duminică, maxima va atinge 22 de grade, iar minima va fi de 11 grade.

În Rovinari, rafalele vor avea o viteza de 31 de km/h, iar, sâmbătă, maxima va fi de 22 de grade, iar minima de 11 grade. Dumincă, de altfel, cerul va fi parțial noros, iar maxima va urca până la 21 de grade.

Articole similare

Back to top button