ActualitateSliderSocialUltima ora

Județul nostru este mândru

Gorjul are elevi minunați, care au mereu plăcerea de a ne bucura inimile și a ne ține standardele sus.

După elevul care ne va reprezenta la Olimpiada Internațională de Informatică, avem o micuță care ne-a dus la concursuri internaționale de pian.

Este vorba despre Ana Iacovu, o copilă de doar 10 ani, din comuna Drăguțești care a adus mândrie atât în famila sa, în localitatea și în județul în care trăiește cât și în România.

Ana este elevă în clasa a III-a la Liceul de Arte ”Constantin Brăiloiu” din municipiul Târgu-Jiu și studiază pianul lângă profesoara ei îndrumătoare Carmen Ciupag. Eleva a primit premiul al doilea la Concursul Național ”Pianiștii României”. Aceasta a ajuns prin performanțele ei și peste hotare, la un renumit concurs internațional ce a avut loc în Serbia, unde a luat locul II din 50 de concurenți, veniți din 14 țări.

În ultima perioadă, fetița s-a pregătit pentru concursuri online din cauza pandemiei de coronavirus, iar în ciuda obstacolelor, micuța își va continua pasiunea și va participa luna viitoare la un alt festival național.

Concursul va avea loc în data de 6 iunie, în județul Hunedoara, iar Ana se va pregăti alături de profesoara sa, Carmen Ciupag, cu sprijinul părinților săi pe platformele online.

Îi urăm pianistei mult succes și suntem siguri că premiul va ajunge la el acasă.

 

Articole similare

Back to top button