ActualitateSliderSocial

Invitație la spectacol

Ziua Internațională a Copilului este o sărbătoare dedicată tuturor copiilor lumii. În foarte multe țări, este sărbătorită pe 20 noiembrie, ziua în care s-a adoptat Declarația Națiunilor Unite pentru Drepturile Copilului. Însă în România, Ziua Copilul, este sărbătorită în data de 1 iunie.

Pentru a putea avea parte de momente unice, după o lungă perioadă in care restrictiile impuse de pandemia de coronavirus, au dat viața tuturor peste cap, de 1 iunie, de Ziua Internațională a Copilului, Palatul Copiilor din municipiul Târgu Jiu a decis să organizeze un spectacol artistic dedicat micuților.

Pompiliu Ciolacu, directorul Palatului Copiilor din Târgu Jiu, vorbește cu emoție despre acest eveniment, care după atata timp va avea loc pe scena Teatrului de Vara din oraș. Spectacolul va începe la ora 17:00, iar intrarea va fi liberă.

În cadrul acestui eveniment, se va asculta muzică ușoară, populară, dar și alte demonstrații artistice susținute de copii.

Acesta mai spune că reprezentanții Palatului Copiilor din Târgu Jiu nu fac altceva decât să șlefuiască micuții care își doresc performanță pe plan artistic și, de fiecare dată, rezultatele sunt unele de excepție.

Ziua Internațională a Copilului este o ocazie de a celebra copiii, miracolul nașterii și-al purității, precum și dreptul acestora de a fi protejați. Obiceiurile legate de această zi sunt influențate de mulți factori, începând de la poziția geografică, până la preferințele din cadrul familiei. În România, cu ocazia acestei zile, sunt oferite copiilor de toate vârstele dulciuri, jucării, baloane colorate, hăinuțe și alte obiecte pe care ei și le doresc.

 

Articole similare

Back to top button