ActualitateSliderUltima ora

Sala de sport inaugurată în Bălești

Astăzi în comuna Bălești autoritățile locale, dar și parlamentarii PSD de Gorj au sărbătorit cu mare fast inaugurarea sălii de sport ultramoderne din satul Ceauru.

Sala de sport ultramodernă, construită în incinta unității de învățământ „Antonie Mogoș” din satul Ceauru este o investiție realizată prin Compania Națională de Investiții, valoarea proiectului ridicându-se la 1,5 milioane de euro.

Sala de sport are o capacitate de peste 100 de locuri în tribune, este dotată de asemenea cu vestiare și tot ce este necesar pentru desfășurarea în bune condiții a activităților sportive.

Astfel începând de astăzi sala de sport ultramodernă a devenit funcțională pentru toți iubitorii de sport atât din comuna Bălești, cât și din împrejurimi.

Primarul comunei, Mădălin Ungureanu, a ținut să mulțumească public președintelui PSD Gorj, Mihai Weber pentru ajutorul acordat în implementarea și finalizarea acestei investiții și nu numai.

La rândul său, parlamentarul Mihai Weber a mulțumit edilului pentru invitația la această manifestare, dar și pentru oportunitatea de a fi alături de el în momentul inaugurării.

Directorul Școlii „Antonie Mogoș” din Ceauru susține că această investiție era necesară dat fiind faptul că peste 200 de copii dina acest sat își desfășurarau orele de sport într-o sală veche.

Două echipe de fotbal locale au jucat un meci demonstrativ cu ocazia evenimentului.

Articole similare

Back to top button