ActualitateSliderUltima ora

Noul Cămin Cultural Scoarța prinde contur

Scoarța este o comună din județul Gorj, situată în vecinătatea municipiului Târgu Jiu, formată din 11 sate.

Ion Stamatoiu este în prezent primarul comunei Scoarța, fiind deja la un al doilea mandat. Stamatoiu se poate lăuda cu câteva proiecte finalizate în primul său mandat, printre care asigurarea permanentă a apei, reabilitarea școlilor, asflatarea drumurilor locale, iar în comuna sa se lucrează intens și în acest moment.

Un amplu proiect ce se derulează în comuna Scoarța este reabilitarea Căminului Cultural, ce se află situat chiar în fața primăriei. Dacă până anul trecut, căminul se afla într-o stare deplorabilă, în prezent acesta începe să prindă conturul unei clădiri moderne.

Primarul Ion Stamatoiu susține că așteptarea cetățenilor din comuna sa a meritat  deoarece noul cămin cultural realizat prin Compania Națională de Investiții va fi unul modern cu o structură compactă.

Mai mult edilul se declară extrem de mulțumit de modul cum lucrările la acest cămin evoluează și de firma care a câștigat licitația.

După ce se va finaliza proiectul de reabilitare a Căminului Cultural Scoarța, primarul Stamatoiu își dorește să schimbe și aspectul general al acestuia.

Mai multe imagini și informații veți putea vedea în cadrul emisiunii Glasul Gorjului.

Articole similare

Back to top button