ActualitateSliderSocialUltima ora

Cod portocaliu în Gorj

 

Administrația Națională a transmis un cod portocaliu de ploi, valabil din această după-amiază până vineri și un cod galben de instabilitate atmosferică, valabil până sâmbătă dimineața în mare parte a teritoriului.

În intervalul menționat, în județul nostru vor fi perioade cu ploi abundente și în intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși local 40-50 l/mp, iar pe arii restrânse 60-70 l/mp.

În Târgu-Jiu, la noapte se anunță furtuni cu fulgere care vor atinge cantitatea de 10 l/mp, iar minima va fi de 15 grade. Furtunile vor continua și mâine alături de rafale care vor atinge viteza de 30 de km/h, însă maxima zilei va fi de 21 de grade, iar minima serii de 9 grade.

În Motru, la noapte, furtunile se vor resimți cu descărcări electrice, iar minima serii va avea 15 grade. Vineri rafalele vor avea viteza de 35 km/h, iar cantitatea de precipitații va atinge 9 l/mp.

În Bumbești-Jiu, vremea la noaptea va fi asemănătoare celorlalte zone, iar minima va atinge 13 grade. Mâine, maxima zilei va urca până la 21 de grade , iar minima va coborî până la 9 grade.

În Novaci, cantitatea atinsă de precipitații în această noapte va fii de 15 l/ mp, iar minima va coborî până la 13 grade. Vineri rafalele vor avea viteza de 28 km/h , maxima va fi de 19 grade,  iar minima va atinge 11 grade.

În Rovinari, cantitatea de precipitații în această noapte, va fi de 9l/mp, iar minima serii va atinge 15 grade. Vineri precipitațiile vor continua cu rafale de 31 km/h, maxima zilei va fi de 21 de grade, iar minima serii va fi de 9 grade.

Articole similare

Back to top button