ActualitateFără categorieSliderSocial

Infracțiuni rutiere înfăptuite de șoferii gorjeni

Odată cu eliminarea restricțiilor pe timp de noapte, au început să își faca aparitia pe strazi soferii teribilisti. Din pacate și conducatorii auto gorjeni se incadreaza in aceasta categorie și produc din ce în ce mai multe accidente, dar și tot felul de infracțiuni privind  încălcarea codului rutier.

Astfel că, noaptea trecută polițiștii gorjeni au fost sesizați că pe strada Victoriei, din localitate s-a produs un eveniment rutier.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului Rutier, ocazie cu care au depistat un tânăr de 18 ani, din localitate, care condusese un autoturism implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,68 mg/ l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge.

Tot seara trecută, oamenii legii au depistat în trafic un bărbat de 31 de ani, din comuna Țânțăreni, în timp ce conducea un moped pe raza localității, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul, pe drumurile publice, de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Articole similare

Back to top button