ActualitateSliderSocial

Săptămână ploioasă în Gorj

 

În Gorj,vremea la noapte se anunță senină. Marți soarele își va face simțită prezența în majoritatea zonelor, însă de miercuri precipitațiile vor începe.

În Târgu-Jiu, mâine, mercurul va urca în termometre până la 26 de grade, iar minima serii va coborî la 15 grade și va fi însoțită de precipitații scăzute. Miercuri vor fi averse și furtuni cu fulgere care vor atinge cantitatea de 6 l/mp.

În Motru, mâine vor fi 26 de grade, iar pe seară minima va ajunge la 15 grade. De asemenea precipitațiile vor începe tot mâine și vor continua până în weekend.

În Bumbești-Jiu, marți se anunță rafale care vor atinge 30 de km/h. Maxima zilei va ajunge la 26 de grade, iar minima la 15 grade. Furtunile se vor resimți, miercuri, alături de descărcări electrice cu maxima de 25 de grade și minima de 16 grade.

În Novaci, la noapte minima va ajunge până la 14 grade. Mâine, însă maxima va fi de 24 de grade, iar pe seară minima va ajunge la 15 grade și se anunță precipitații ușoare cu rafale de 31 de km/h. Miercuri cantitatea de precipitații va fi de 6l/mp.

În Rovinari, la noapte minima va coborî pâmă la 14 grade, însă, mâine mercurul va atinge pragul de 26 de grade. Pe seară, minima va fi de 15 grade și precipitațiile vor continua până în weekend.

Articole similare

Back to top button