În Piața Prefecturii … ca la piață

Discuțiile aprinse ce au avut loc la dezbaterea organizată astăzi la Sala Maură din cadrul Prefecturii Gorj au continuat și afară.

După ce oficialii și liderii de sindicat au părăsit Prefectura, protestatarii dornici de a afla concluziile au adresat un val de întrebări . Incertitudinea parlamentarilor, dar și a celor care ar trebui să le facă auzită „vocea” , a încins spiritele, iar minerii au devenit agresiv verbali.

Dumitru Pîrvulescu, Președintele Federației Naționale Mine Energie, a fost primul asaltat de întrebările protestatarilor care de mai bine de două ore așteptau un răspuns. Întrebat la ce concluzie s-a ajuns, răspunsul lui Pîrvulescu a fost …

Mai mult, Pîrvulescu a expus minerilor atmosfera din Sala Maură: lipsa anumitor parlamentari și discuțiile în contradictoriu.

Ulterior protestatarii și-au îndreptat atenția asupra Deputatului PNL, Gheorghe Pecingină. Oficialul a explicat oamenilor că nu este împotriva lor, așa cum aceștia consideră. Discuția a degenerat însă într-un schimb de replici acide.

Reamintim că minerii protestează de aproximativ 3 luni în Piața Prefecturii și nu dau semne că protestele ar înceta.