ActualitateSliderSocial

6 cazuri noi de îmbolnăvire

 

La nivel național, față de ultima raportare, în urma testelor efectuate, au fost înregistrate 484 cazuri noi de persoane infectate cu virusul SARS-COV-2, acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Dintre acestea, doar 6 cazuri de îmbolnăvire au fost înregistrate în județul nostru, dintr-un total de 654 de teste efectuate.

În unitățile sanitare de profil, de pe teritoriul României, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 3.919.

Pe teritoriul județului nostru, în ultima săptămână, a fost raportat un singur deces, iar, la nivel național, de la ultima informare, până acum au fost raportate 49 de decese, ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus.

Iar în ultimele ore, au fost înregistrate 736 de apeluri la numărul unic de urgență 112 și 778 la linia TELVERDE, deschisă special pentru informarea cetățenilor.

De asemenea, în Gorj, doar 54 de persoane se mai află în carantină, la domiciliu. Mai mult , numărul dozelor de vaccin împotriva virusului SARS-COV-2, administrate gorjenilor, atinge pragul de 106.234.

Datele prezentate se pot modifica, de la o oră la alta, în funcție de evoluția epidemiologică.

Articole similare

Back to top button