ActualitateSliderUltima ora

Situația centrului de vaccinare Stoina

Primarul comunei Stoina îndeamnă cetățenii să vină să se vaccineze la centrul din comună în număr cât mai mare. Laurențiu Anghel s-a implicat în această campanie de vaccinare, informând cetățenii.

Edilul este însă dezamăgit de atitudinea altor primari din comunele limitrofe care refuză clar imunizarea împotriva virusului SARS-CoV-2.

Mai mult primarul a vorbit și despre persoanele vârstnice din comuna Stoina care se prezintă la centrul de vaccinare, dându-i exemplu pe localnicii de peste 90 de ani care au ales să se imunizeze, deși au o vârstă înaintată.

Coordonatorul centrului de vaccinare de la Stoina, Tudoroiu Patega Elena,  susține că procesul de imunizare decurge conform planurilor, iar numărul persoanelor doritoare a crescut cu un procent semnificativ odată cu vaccinarea fără programare.

Medicul este de părere că persoanele sunt încă reticente când vine vorba de vaccinare din pricina reacțiilor adverse, însă îi încurajează să vină în număr mare, asigurându-i că reacțiile sunt minore și nu tocmai frecvente.

La nivelul județului Gorj, până în prezent numărul persoanelor imunizate a depășit pragul de 105.000.

Articole similare

Back to top button