Jianu numit membru în AGA Motru

Gigel Jianu a fost numit membru in Adunarea Generala a Actionarilor a Direcției Publice Motru.

Chiar primarul municipiului Motru, Cosmin Morega a semnat mandatele de reprezentare pentru cei doi noi membri desemnați de Consiliul Local Motru în AGA a Direcției Publice Motru, respectiv Gigel Jianu – consilier local PNL și Vasile Huidu – consilier local USR-PLUS.

Acesta a ținut să precizeze că nu el a fost cel care i-a desemnat pe noii membrii, ci Consiliul Local, el doar semnând mandatele acestora după ce a fost informat cine vor fi noii membrii.

Acesta spune că în momentul în care le-a semnat mandatele celor doi, a ținut să le aducă la cunoștință celor prezenți problemele constatate la Direcția Publică Motru, probleme ce trebuie rezolvate în cel mai scurt timp.

Cosmin Morega a ținut să precizeze că Gigel Jianu ar trebui să știe despre ce probleme este vorba având în vedere că a fost primarul orașului timp de patru ani.

Primarul Cosmin Morega mai spune că a luat această hotărâre de a le aprooba celor doi mandatele tocmai pentru a le demonstra că nu are niciun fel de răutate cu nimeni și, este momentul potrivit pentru a le da șansa să să se implice și să schimbe în bine situația în care se află municipiul Motru.

Cosmin Morega a ținut să precizeze că principalele problemele constatate la Direcția Publică Motru sunt completarea acționariatului, conform legislației în vigoare (problemă nerezolvată de aproximativ 2 ani), numirea unui Consiliu de Administrație, chiar și provizoriu, cu persoane ce pot ajuta Direcția Publică Motru, numirea unui director, pentru o perioadă determinată, din interiorul societății, până la organizarea procedurii de selecție/concurs, conform legii, pentru a nu periclita activitatea societății și demararea procedurii pentru aprobarea bugetului (în anul 2020 Direcția Publică Motru nu a avut buget aprobat). Acestea au fost în linii mari problemele semnalate și le urez mult succes în activitate noilor membri AGA.

Direcția Publică Motru, firma de salubritate a Consiliului Local Motru, a fost înființată în anul 2010.