Val de accidente în weekend

Weekend negru pe străzile din Gorj. Deși relaxarea restricțiilor a venit după lungi așteptări, incidentele nu au ezitat să apară și ele.

La sfarșitul săptămânii trecute au avut loc mai multe accidente, mai exact 3 evenimente rutiere cu soldat cu victime. Accidentele au avut loc în Lelești Iezureni, și Târgu-Jiu.

În urma evenimetelor, 10 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportate la spital.

În accidentul de sâmbătă dimineața, la Lelești au fost implicate 3 autoturisme. Acesta a fost produs de un bărbat în vârstă de 79 de ani care nu a respectat regulile privind depășirea.

Nepăstrând distanța față de autoturismul oprit pe partea carosabilă pe care îl depășea, a acroșat un bărbat în vârstă de 65 de ani care se afla lângă autoturism. În cauză s-a întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Accidentul de la Iezureni a fost produs duminică, după ce un bărbat în vârstă de 58 de ani, din comuna Turcinești, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de plecare de pe loc, prin viraj la stânga .

Acesta a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbăt de 66 de ani care circula regulamentar, din sens opus. Trei persoane au fost rănite și în cauză s-a întocmit tot dosar penal, privind săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Cel mai grav accident, a fost cel din Târg-jiu . Noaptea trecută un tânăr de 26 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe Bld. Constantin Brâncuși din direcția străzii Mihai Eminescu, a intrat în coliziune cu un alt autoturism ce venea din sensul opus, cât și cu un autoturism parcat p banda 1 a bulevardului. În urma evenimrntului rutier, 4 victime au fost transportate la spital.

În urma celor întâmplate polițiștii gorjeni au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.