Vaccinarea în Parc are succes!

Vaccinarea fără programare a devenit un real succes după ce, în toate centrele din țară, de mai bine de 2 săptămâni te poți imuniza fără să te fi înscris pe platformă.Persoanele programate prin platformă şi care au locuri rezervate conform planificării au prioritate la vaccinare.

Așadar, imunizarea la cele două centre mobile din municipiul Târgu Jiu, recent deschise, cel de la Parcul Central și cel din mall-ul din oras, au primit în acest weekend, aproximativ 400 de persoane.

Este prima campanie de vaccinare fără programare în Târgu Jiu, persoanele fiind imunizate cu doze Pfizer-BioNTech, fără să existe reacții adverse.

Autoritățile văd această primă campanie de vaccinare fără programare drept un real succes și tocmai pentru că cetățenii au fost receptivi și au venit într-un număr atât de mare în doar două zile, s-a luat hotărârea ca și weekendul viitor să se desfășoare, în aceleași locuri, aceeași campanie.

Chiar și doi turiști italieni care erau în vizită, să vadă sculpturile lui Brâncuși, s-au vaccinat la foișorul din Parcul Central.

Narcis Stoian, directorul Direcției de Sănătate Publică Gorj, a ținut să le mulțumească tuturor celor implicați în această campanie de vaccinare care a avut loc în acest weekend, și îi îndeamnă să nmeargă într-un număr cât mai mare să se vaccineze pentru a putea scăpa de pandemie.

Gorjenii sunt așteptați și weekend-ul viitor la centrul de vaccinare din Parc între orele 9:00 și 20:00, dar și la centrul de vaccinare din mall unde sunt așteptați între orele 10:00 și 21:00.

De la începutul campaniei de vaccinare, 3.834.311 persoane au fost inoculate cu unul dintre vaccinuri și au fost administrate peste 6,5 milioane de doze de vaccin.