Demisie din PRO România

Marinela Strîmbulescu a demisionat din partidul PRO România. Aceasta a fost prezentată drept purtătorul de cuvânt al filialei acum două luni după ce a plecat din Partidul Verde, formațiune unde și-a început viața politică.

Întrebată de ce a luat decizia de a pleca din PRO România, aceasta spune că este soluția potrivită în momentul de față, având în vedere că viziunea sa este total diferită de cea pe care simte că o transmite partidul.

Marinela Strîmbulescu mai adaugă faptul că atunci când a ales să facă parte din această formațiune politică și-a dorit să participe la schimbarea de care are nevoie Gorjul și România și toată energia acesteia și-a îndreptat-o spre acest partid, însă se pare că fără rezultat.

Aceasta a mai adăugat că nu are nimic de spus în privința colegilor săi de partid și, în momentul în care a luat hotărârea să plece din PRO România, nu a hotărât să renunțe și la proiectele sale de suflet care pot ajuta Gorjul să se dezvolte. Marinela Strîmbulescu mai spune că singura sa rațiune pentru implicarea în activitatea politică rămân nevoile Gorjului și ale gorjenilor.

Pentru moment, Marinela Strîmbulescu spune că nu dorește să facă parte dintr-o altă formațiune politică și își dorește să dezvolte grupul civic Gorj, un proiect de suflet al său.

Marinela Strîmbulescu a candidat pe 6 decembrie la alegerile parlamentare din partea Partidului Verde.

După puțin timp a luat hotărârea să plece la PRO România, partid de la care a demisionat cu doar 3 zile în urmă. Aceasta este consultant pe fonduri europene și este unul dintre cei mai activi și înfocați susținători ai fermierilor din România.

În prezent, Marinela Strîmbulescu, se va ocupa de problemele Gorjului pe cont propriu.