ActualitateSliderUltima ora

Weekend de foc pentru handbaliste

Pentru echipa de handbal feminin, acest final de săptămână este extrem de important. Marea provocare a acestui sezon – turneul final – urmează, gorjencele fiind la un pas de a-și îndeplini obiectivul, promovarea în Liga Florilor.

Un prim obstacol în calea Clubului Sportiv Municipal Târgu Jiu este echipa Știința București. Meciul va disputa vineri, 14 mai, începând cu ora 17.40, în Sala Sporturilor din comuna prahoveană Blejoi.

Handbalul din Târgu Jiu se dezvoltă în prezent repede și frumos, asta datorită experienței celor doi antrenori Liviu Andrieș și Andrei Enache. Sub comanda celor doi, CSM Târgu Jiu s-a bucurat de 11 victorii consecutive în  Seria B a Diviziei A.

Expertul sportiv și coordonatorul secției de handbal a CSM Târgu Jiu, Dan Ilieș, are mare încredere în echipa de handbal feminin senioare, considerând că este ambițioasă și determinată să lupte pentru promovarea în Liga Florilor.

În turneul final Divizia A Feminin, lupta pentru promovarea în Liga Florilor, sunt angrenate 8 echipe: CSM Târgu Jiu, CSU Oradea, CSM Corona Brașov, HCF Piatra Neamț, CSM Roman, CSM Deva, CSU Știința București și CSU Neptun Constanța.

Articole similare

Back to top button