ActualitateSliderSocial

Vor încheia un contract de sute de mii de lei

Primăria municipiului Târgu Jiu și societatea Consiliului Local, Transloc SA, vor încheia un contract cu o valoare maximă de 350.00 de lei, pentru asigurarea serviciilor de transport necesare desfășurării activităților curente.

Așadar, zece autoturisme vor fi deservite de către șoferii societății de transport în comun, iar șoferii și mașinile vor fi la dispoziția beneficiarului pe întreaga perioadă de derulare a contractului și poate să efectueze chiar ore suplimentare, în funcție de solicitări.

Marcel Romanescu, edilul municipiului Târgu Jiu, spune că a luat această decizie în urma reorganizărilor care au avut loc în ultimul timp și și-a dat seama că cei care trebuie să administreze toate mașinile primariei Târgu Jiu sunt cei de la Transloc.

Un alt avantaj al acestei hotărâri luate de edil este acela că Transloc va asigura reparațiile autoturismelor, taxele și cheltuielile legate de asigurare. Fiecare mașină va avea o cotă de combustibil de 12 litri pe lună, în afară de patru mașini care vor face și deplasări în afara localității.

La Societatea Transloc nu se vor mai angaja și alți șoferi, pentru că trei au fost transferați de la Primăria Târgu Jiu în urmă cu mai mulți ani, iar cinci urmează să fie transferați de la anumite direcții ale Primăriei Târgu Jiu.

Consiliul Local Târgu Jiu a aprobat în ședința de astăzi încheierea acestui contract.

Contractul va fi încheiat până la sfârșitul acestui an cu posibilitatea de prelungire

Articole similare

Back to top button