ActualitateSliderUltima ora

Spectacol la Târgu Jiu

Pandemia de coronavirus nu le-a mai dat voie copiilor să participe la serbări, să meargă în excursie, la teatru sau să participe la activități prin care să poată învăța cum este lucrul în echipă sau cum să-și stăpânească emoțiile.

Spectacolele la scenă deschisă au fost înlocuite cu cântecele în fața unui ecran, însă totul pare că va reveni la normal în scurt timp.

Numărul de infectări cu coronavirus scade de la o zi la alta și tocmai din această cauză și măsurile se vor relaxa.

Așadar, la Teatrul de Vară din Târgu Jiu, duminică, va avea loc un spectacol destinat copiilor.

Povestea muzicală ,,Ursul păcălit de vulpe” este o adaptare după povestea cu același titlu scrisă de Ion Creangă.

Ana-Maria Alionescu, purtătorul de cuvânt al Școlii Populare de Artă din Târgu Jiu spune că actorii care dau viață personajelor pline de energie sunt:Adelina Glăvan, Adelina Popescu, Alina Mornea și Liliana Uscătescu. Regia artistică aparține Mariei Paleologu. Prețul unui bilet este de 7 lei și poate fi achiziționat și înainte ca reprezentația artistică să aibă loc.

Părinții și copiii sunt invitați în lumea poveștilor, a muzicii, a dansului și vor avea ocazia să treacă împreună printr-o serie de peripeții cu vulpea cea șireată care reușește să-i păcălească pe toți din jurul ei, dar care, în cele din urmă, primește ea însăși o lecție importantă.

Articole similare

Back to top button