Cea mai impunătoare primărie din Gorj

Sediul primăriei din comuna gorjeană Turburea va fi mutat în cel mai scurt timp într-o altă clădire mult mai încăpătoare. Este vorba mai exact despre fostul sediu PETROM, care de mai mulți ani se află în administrarea UAT-ului.

Edilul, Ion Bârcă, nu a stat pe gânduri și cu o investiție minimă a demarat deja lucrările pentru amenajarea noului sediu. În prezent, angajații de la Serviciul Public lucrează atât la interiorul noii clădiri, cât și la curtea exterioară. Primarul își dorește ca noua primărie să fie una impunătoare și unică în Oltenia.

Clădirea este formată din două niveluri și mansardă, toate departamentele beneficiind de acum de spațiul necesar. Un alt plus ar fi evitarea aglomerației, dat fiind faptul că în prezent ne aflăm și în pandemia de coronavirus, iar una dintre măsurile de bază ce trebuie respectate este distanțarea fizică.

În actualul sediu al primăriei, edilul Ion Bârcă susține că va fi înființată o grădiniță cu program prelungit.

În prezent, în comuna Turburea se derulează și alte proiecte, mai multe informații veți putea afla în cadrul Emisiunii Glasul Gorjului, difuzată marți, 11 mai.