ActualitateSliderUltima ora

Înapoi la școală

Având în vedere că rata de infectare este mai mică de 1 la mie, elevii au avut posibilitatea de a retrăi emoțiile revederii cu profesorii și astăzi au început orele în format fizic după multe luni în care aceștia au stat acasă.

În județul nostru , conform scenariilor aprobate recent de Inspectoratul Școlar Județean Gorj, majoritatea unităților de învățământ vor funcționa în scenariul verde, cu excepția a 5 localități în care școlile se vor redeschide conform scenariului galben.

Grădinițele și școlile s-au redeschis astăzi pentru preșcolari și  pentru elevii care nu susțin examenele naționale.

La sfârșitul cursurilor părinții i-au așteptat pe copii, respectând regulile impuse împotriva virusului SARS-COV-2. De asemenea, părinții susțin că se bucură de redeschiderea școlilor în sistem față în față.

Mai mult, aceștia au încredere că profesorii vor ajuta elevii să recupereze materia pierdută până la finalul anului școlar 2020-2021

Autoritățile au stabilit că  este permisă organizarea orelor remediale, cu prezență fizică, în unitățile de învățământ, dacă la nivelul localității nu este declarată starea de carantină.

Mai este foarte puțin timp până la examenele naționale, mai exact evaluarea națională va avea loc pe data de 22.06.2021 și bacalaureatul pe 26.06.2021.

Articole similare

Back to top button