Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Criminalul din Piața Mică în arest

Crima oribilă ce a avut loc în seara de 26 aprilie în Piața 9Mai din Târgu Jiu a fost soluționată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Astfel, la data de 28 aprilie, Parchetul a solicitat arestarea preventivp a inculpatului, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de omor, apreciindu-se motivat că sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege.

Procurorii au stabilit în urma probelor că inculpatul, în seara zilei de 26 aprilie, în timp ce se afla la un bar din zona 9 Mai – Piața Mică, a avut  un conflict cu victima, sub influența alcoolului, în urma căruia inculpatul a aplicat victimei, în mod repetat, lovituri puternice la nivelul abdomenului și toracelui prin proiectarea victimei de corpuri dure urmată de lovirea puternică şi repetată cu picioarele în timp ce victima era căzută la pământ. În urma acestora, victima a suferit leziuni traumatice grave care i-au produs în scurt timp decesul, mai exact hemoragie internă la nivelul ficatului, colonului și mezenterului.

Inculpatul a fost reținut preventiv în cauză, de către procuror, pe o perioadă de 24 de ore, începând cu data de 27.04.2021, ora 19:20.

Propunerea parchetului a fost admisă de judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul Gorj, care a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile.

Cercetările continuă, pentru stabilirea adevărului pe bază de probe, în vederea tragerii la răspundere a persoanelor vinovate de săvârșirea infracțiunilor. Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj face însă precizarea că punerea sub învinuire a unei persoane suspecte, punerea în mişcare a acțiunii penale față de o persoană inculpată sau trimiterea în judecată reprezintă etape ale procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, dar aceste acțiuni ale procurorului nu sunt în măsură să înfrângă prezumția de nevinovăție de care beneficiază în continuare persoanele suspecte sau inculpate.

Articole similare

Back to top button